fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

Bijles voor basisschoolleerlingen?

Nederlands

Rekenen

Engels

De laatste jaren is er een groeiende vraag naar individuele bijles voor basisschoolleerlingen. Bij MIQI Huiswerkbegeleiding begrijpen we deze behoeften maar al te goed. Daarom bieden we ondersteuning op maat om deze leerlingen voor te bereiden op een succesvolle overgang naar het middelbaar onderwijs.

1-op-1 begeleiding

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Gedurende de bijlessen leggen we de nadruk op de kernvakken ‘rekenen’ en ‘Nederlands’. We geloven dat een solide basis in deze vakken van onschatbare waarde is voor de toekomst. Om dit te bereiken stellen we veel oefenmateriaal ter beschikking, zodat onze leerlingen de lesstof kunnen oefenen en herhalen totdat ze er volledig vertrouwd mee zijn. Bij ons staat individuele begeleiding voorop. We nemen de tijd uitleg te geven op een manier die bij de leerling past, opdrachten gezamenlijk na te kijken en vragen te beantwoorden. Onze benadering strekt zich echter verder dan alleen het verbeteren van de huidige resultaten. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van een leerling op te bouwen en hun zelfstandigheid geleidelijk te ontwikkelen.

Een ander cruciaal onderdeel van onze begeleiding is het voorbereiden van leerlingen op Cito-toetsen en IEP-afnames. Deze voortgangstoetsen spelen een steeds grotere rol bij het vaststellen van het niveau van een leerling. We trachten onze leerlingen zo effectief mogelijk voor te bereiden op deze toetsen door herhaling, verdieping en oefeningen die direct toepasbaar zijn. Het gewenste resultaat? Een hoger schooladvies.

Het uiteindelijke doel is om onze basisschoolleerlingen klaar te stomen voor het gewenste middelbaar onderwijs. We willen hen helpen ontwikkelen op zowel educatief als persoonlijk vlak. Bij MIQI Huiswerkbegeleiding geloven we in leren leren en proberen wij op deze manier uw zoon of dochter te helpen groeien tot een zelfverzekerde, zelfstandige leerling.

Onze begeleiding stelt basisschoolleerlingen in staat om hun kennis te vergroten, hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te versterken.

OEFENING BAART KUNST

Dit is niet alleen een wijze les, maar ook onze aanpak en manier van lesgeven.

LEUKER LEREN

Leren hoeft niet vervelend of saai te zijn. Wij proberen met praktische en passende opdrachten leren leuker te maken.

KLAARSTOMEN VOOR DE TOEKOMST

Wij leggen ook de focus op het ontwikkelen van studievaardigheden en kennis in combinatie met het vergroten van het zelfvertrouwen.

TARIEVEN INDIVIDUELE BIJLESSEN:

-> Kennismaking & plan van aanpak: €19,95
Een eerste kennismaking is niet verplicht, maar zeker wel aan te raden! Samen met de leerling en eventueel in het bijzijn van een ouder maakt de docent een plan van aanpak, en wordt er gekeken naar de diverse mogelijkheden die MIQI Huiswerkbegeleiding te bieden heeft.

-> Bijles 25 minuten exclusief 5 minuten voorbereidingstijd: €21,95
-> Bijles 50 minuten exclusief 10 minuten voorbereidingstijd: €32,95
-> Bijles 60 minuten exclusief 10 minuten voorbereidingstijd: €38,95
-> Bijles 75 minuten exclusief 15 minuten voorbereidingstijd: €47,95
-> Bijles 100 minuten exclusief 15 minuten voorbereidingstijd: €62,95

All-in-pakket vanaf 10 bijlessen in een periode van 10 weken: €30,95 per bijles van 50 minuten.

*Alle lessen dienen gelijk vooraf te worden ingepland.
*Kortingen worden automatisch verrekend bij het inplannen van de
afspraken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.