fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

“MIQI HUISWERKBEGELEIDING IS HET HUISWERKINSTITUUT IN HUIZEN EN OMGEVING! BETAALBARE & DOELGERICHTE BIJLESSEN, DAT IS WAAR WIJ VOOR STAAN.

0
AANTAL LEERLINGEN
0
AANTAL LESSEN
0 %
SLAGINGSPERCENTAGE
0 +
AANTAL JAREN ERVARING

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.

ONZE VISIE

VOLLE FOCUS & AANDACHT

MIQI Huiswerkbegeleiding in Huizen staat voor drie kernwaarden op het gebied van educatieve ondersteuning: vertrouwelijkheid, effectief werken en goede resultaten. Wij proberen dit allemaal te bereiken door allereerst het opstellen van een persoonlijk leertraject, waarin de diverse mogelijkheden van één-op-één bijlessen, huiswerkbegeleiding en cursussen worden overwogen. Verder zorgen wij voor een goede samenwerking tussen de leerling, de ouders en de school om op deze manier te zorgen voor eensgezindheid.

-> Zelfstandigheid creëren
—> Motiveren & enthousiasmeren

Persoonlijke aandacht en ondersteuning met als doel het behalen van het best mogelijke resultaat staat centraal bij ons. Bij MIQI wordt de leerling altijd geholpen door dezelfde docent, waardoor er een vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waarin de leerlingen alles mogen vragen aan deze docent. Bovendien door de uitstraling van ons kantoorpand, die zowel huiselijk als werkgericht is, voelen de leerlingen zich helemaal op hun gemak en worden ze ook nog eens uitgedaagd zich maximaal te ontplooien!

—> Leren leren & plannen
—> Leren structureren & organiseren

PERSOONLIJKE AANDACHT

LEREN LEREN & PLANNEN

MOTIVEREN & ENTHOUSIASMEREN