fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

—> Oefenen

—> Herhalen

—> Motiveren

Met een goed gevoel de examens ingaan!

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding streven we ernaar om onze eindexamenleerlingen niet alleen bij hun dagelijkse studie te ondersteunen, maar ook om hen optimaal voor te bereiden op hun examens in mei. Onze examentrainingen zijn intensieve programma’s die een stap verder gaan dan de reguliere bijlessen.

Het is meer dan alleen maar het herhalen en oefenen van de lesstof. Onze trainingen zijn daarbij ontworpen om leerlingen te motiveren en enthousiast te maken om het maximale uit zichzelf te halen. Waarbij ons doel is kennis en vertrouwen te creëren voor het eindexamen. Immers behaalt men betere resultaten door vertrouwen en effectief te werken!

 

Eindexamentraining in 't Gooi

MAVO

HAVO

VWO

LESMETHODE

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding bieden wij diverse soorten examentrainingen aan: zowel individuele als klassikale varianten.

De individuele examentraining is een intensief leertraject van 12 lesuren, waarbij wij de behoeften van elke leerling nauwkeurig bekijken en een op maat gemaakte training aanbieden. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, verdelen we de individuele examentrainingen bij MIQI Huiswerkbegeleiding in meerdere lessen. Deze kunnen worden gepland in blokken van 4 keer 3 uur of 6 keer 2 uur. Door op tijd te beginnen en te herhalen wordt de leerstof doorgaans beter begrepen.

Naast de individuele examentraining bieden we ook klassikale examentrainingen per vak aan. De belangrijkste examenstof wordt behandeld en geoefend tijdens twee trainingsdagen van ongeveer 6 uur per dag (doorgaans van 09:00 uur tot 15:00 uur). Wij werken met kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen, zodat elke leerling individuele aandacht krijgt en zijn of haar specifieke vragen kan stellen.

VOORDELEN VAN EEN EXAMENTRAINING

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding staat interactieve uitleg van de examenstof centraal.

Een examentraining bestaat uit verschillende lesblokken die herhaaldelijk worden behandeld. Wij starten met het interactief uitleggen van de lesstof met behulp van samenvattingen, voorbeelden, uitlegvideo’s en instructies. Vervolgens oefenen onze examentrainers met de leerlingen een aantal examenvragen en passen ze de bijbehorende lesstof in de praktijk toe. Tijdens het gezamenlijk oefenen wordt ook aandacht besteed aan het koppelen van de vraagstelling aan de specifieke theorie, waarbij we verschillende tips en tricks delen.

Na deze gezamenlijke oefensessie gaan de leerlingen zelfstandig aan de slag met bijpassende examenvragen. Een cruciaal onderdeel hiervan is de gezamenlijke evaluatie, waarbij wij de gemaakte opdrachten bespreken en evalueren. Dit biedt leerlingen de kans om eventuele misvattingen of vragen aan te pakken, waardoor hun leerproces verder wordt versterkt.

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding geloven we in het principe van ‘leren leren‘ en proberen we onze leerlingen te motiveren en enthousiasmeren om de theorie op een actieve manier te leren en te herhalen, ook buiten de examentrainingen om. Onze examentrainers zorgen ervoor dat de uitleg niet alleen duidelijk is, maar ook relevant en toepasbaar op verschillende opdrachten.

BEDRIJFSECONOMIE

AARDRIJKSKUNDE

GESCHIEDENIS

SCHEIKUNDE

WISKUNDE

BIOLOGIE

NATUURKUNDE

ECONOMIE

WANNEER?

De klassikale examentrainingen worden gehouden tijdens de weekenden voorafgaand aan de meivakantie en gedurende de meivakantie zelf. De specifieke data zijn te vinden in de kalender hieronder. De uren voor de individuele examentrainingen worden in overleg ingepland, op een moment dat zowel de leerling als de examentrainer beschikbaar zijn.

Geen evenementen gevonden!

INFORMATIE VAKKEN

TARIEVEN EXAMENTRAININGEN:

-> Klassikale examentraining: €399,-
De kosten voor de klassikale examentrainingen bedragen €399,- per vak inclusief les- en oefenmateriaal. De klassikale examentraining betreft een tweedaagse training van in totaal 12 uur. Daarnaast krijgen de leerlingen huiswerk en extra oefenmateriaal mee, welke op de tweede dag behandeld zullen worden. Let op: de training is exclusief lunch.

-> Individuele examentraining: €699,-
De kosten voor de individuele examentrainingen bedragen €699,- per vak inclusief les- en oefenmateriaal. De individuele examentraining betreft een meerdaagse training van in totaal 12 uur. De leerlingen krijgen tussen de lessen door veel huiswerk en extra oefeningen mee, die tijdens de daaropvolgende les geëvalueerd en nagekeken zullen worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende examentrainingen binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.