fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

HUISWERKBEGELEIDING (LOCATIE HUIZEN):

Heeft uw zoon of dochter hulp nodig met bijvoorbeeld ‘leren leren’ of ‘leren plannen’, dan bent u bij MIQI Huiswerkbegeleiding op het juiste adres. Sommige leerlingen hebben gedurende het middelbaar onderwijs simpelweg meer moeite met hun huiswerk en/ of het voorbereiden plus leren van toetsen. Dit kan ondermeer komen door de complexiteit van de lesstof of door motivatie- c.q. concentratieproblemen. MIQI Huiswerkbegeleiding biedt leerlingen een rustige en comfortabele werkplek, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staan.

MIQI Huiswerkbegeleiding helpt leerlingen effectief te werken aan hun schoolwerk en met het ontwikkelen/ verbeteren van studievaardigheden.

In de begeleidingsklassen van MIQI Huiswerkbegeleiding is maximaal plek voor 8 (middelbare) scholieren, die allemaal een aparte werkplek krijgen toegewezen. Een begeleidingsklas of huiswerkklas wordt al snel vergelijken met een stiltelokaal waar een docent toezicht houdt en leerlingen hun huiswerk kunnen maken. Echter geldt dit maar deels voor de begeleidingsklassen bij MIQI Huiswerkbegeleiding in Huizen.

Huiswerkbegeleiding voor elk vak!

BEDRIJFSECONOMIE

REKENEN

NEDERLANDS

SCHEIKUNDE

WISKUNDE

ENGELS

NATUURKUNDE

ECONOMIE

GESCHIEDENIS

AARDRIJKSKUNDE

BIOLOGIE

FRANS

Vertrouwen is goed, controleren is beter!

HOE GAAN WIJ VAN START?

Elke leerling is uniek en daarom starten wij het liefst met een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek wordt er een maatwerk plan opgesteld voor de leerling, waarbij natuurlijk aandacht is voor het privé leven en de vaak al intensieve schoolweek. Verder installeren wij ons online plannings- en leerlingvolgsysteem, HOMi. Dit systeem zal het plannen van huiswerk en het leren inzichtelijker voor de leerling maken, bovendien geeft het ons inzicht in wat de leerling gedurende de week uitvoert en wat voor resultaten er behaald worden. Het gemaakte huiswerk en de geleerde stof moet door de leerling ‘actief’ worden afgevinkt, waarop wij gedurende de begeleidingsklas en daarbuiten controleren.

SCHOOLJAAR 23/24

Wanneer?

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Zondag:

14:30 tot 18:00 uur

14:30 tot 18:00 uur

14:30 tot 18:00 uur

10:00 tot 13:30 uur

Kosten?

Tarieven per maand (abonnement voor minimaal één kwartaal):

-> 1x per week: €199,-
-> 2x per week: €299,-
-> 3x per week: €379,-

Deze bedragen zijn exclusief de eenmalige inschrijvingskosten per leerling van €50,-

Tarieven per maand (abonnement voor minimaal één kwartaal):

-> 1x per week: €199,-
-> 2x per week: €299,-
-> 3x per week: €379,-

Deze bedragen zijn exclusief de eenmalige inschrijvingskosten per leerling van €50,-

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat altijd centraal bij ons.​

JARENLANGE ERVARING

Jarenlange ervaring met het behalen van goede resultaten en begeleiden van basisschoolleerlingen plus middelbare scholieren.

VOORDELIGSTE HUISWERKINSTITUUT

Voordeliger dan andere professionele bijlessen en huiswerkinstituten in de omgeving van ’t Gooi.

Intensieve begeleiding

ONZE HUISWERKBEGELEIDING

Hoe ziet een dagdeel huiswerkbegeleiding er in een begeleidingsklas uit?

Bij binnenkomst meldt de leerling zich bij één van de aanwezige docenten. Samen met deze docent worden de afgelopen en aankomende schooldagen, plus eventueel behaalde cijfers, doorgenomen. Verder wordt er een planning voor de dag (wordt later gecontroleerd of dit allemaal af is) en week opgesteld. Vakinhoudelijke vragen kunnen vervolgens gelijk gesteld worden aan de betreffende docent. Vervolgens levert de leerling zijn of haar mobiele telefoon in en kan gaan werken aan de dagplanning.

Vertrouwensband!

Wij zijn en blijven een kleine lokale organisatie mede om de kwaliteit waarvoor wij staan te kunnen blijven nastreven en de leerlingen altijd hetzelfde gezicht voor de klas te kunnen bieden. Een vertrouwensband is namelijk een voorbode voor verbeterde resultaten.

Mede door sociale interactie leert men! Persoonlijke aandacht blijft bij ons centraal staan.

De aanwezige docenten blijven daarnaast leerlingen tussentijds overhoren & stof uitleggen (zoals het geven van tips/ tricks of het aanleren van studievaardigheden). Wanneer een leerling zelf een vraag heeft kan deze natuurlijk gesteld worden aan één van de docenten. Verder wordt ervoor gezorgd dat er altijd een paar dagen voor een toets een oefentoets klaar ligt, die gemaakt en besproken kan worden. Bovendien zijn er altijd extra verdiepende opdrachten en bijpassende uitlegbladen aanwezig.

Huiswerkbegeleiding voor iedere portemonnee!

Wij vinden dat huiswerkbegeleiding voor ieder huishouden betaalbaar moet blijven, wij proberen daarom de kosten zo laag mogelijk te houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met trots kunnen wij daarom ook vermelden dat wij de voordeligste professionele huiswerkinstituut van ‘t Gooi zijn! 

—> Voor meer informatie, neem direct contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.