fbpx
Skip to content

e-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Onze visie

MIQI Huiswerkbegeleiding tracht het beste uit alle leerlingen te halen doormiddel van intensieve persoonlijke begeleiding en resultaatgerichte bijlessen.

MIQI Huiswerkbegeleiding in Huizen staat voor drie kernwaarden op het gebied van educatieve ondersteuning: vertrouwelijkheid, effectief werken en goede resultaten. Wij proberen dit allemaal te bereiken door allereerst het opstellen van een persoonlijk leertraject, waarin de diverse mogelijkheden van één-op-één bijlessen, huiswerkbegeleiding en cursussen worden overwogen. Verder zorgen wij voor een goede samenwerking tussen de leerling, de ouders en de school om op deze manier te zorgen voor eensgezindheid.

Persoonlijke aandacht en ondersteuning met als doel het behalen van het best mogelijke resultaat staat centraal bij ons. Bij MIQI wordt de leerling altijd geholpen door dezelfde docent, waardoor er een vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waarin de leerlingen alles mogen vragen aan deze docent. Bovendien door de uitstraling van ons kantoorpandje, die zowel huiselijk als werkgericht is, voelen de leerlingen zich helemaal op hun gemak en worden ze ook nog eens uitgedaagd zich maximaal te ontplooien! 

Resultaatgericht

Kortom, bij MIQI Huiswerkbegeleiding kunnen leerlingen terecht voor passende individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding in de omgeving van het Gooi.

Locatie:

Ambachtsweg 46

1271AM Huizen