fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

“MIQI HUISWERKBEGELEIDING TRACHT HET BESTE UIT ALLE LEERLINGEN TE HALEN DOORMIDDEL VAN INTENSIEVE PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN RESULTAATGERICHTE BIJLESSEN.”

Volg ons ->

ONZE VISIE

VOLLE FOCUS & AANDACHT

MIQI Huiswerkbegeleiding staat voor drie kernwaarden op het gebied van educatieve ondersteuning: vertrouwen, effectief werken en goede resultaten. Wij bereiken dit door het opstellen van een persoonlijk leertraject, waarin de diverse mogelijkheden van één-op-één bijles, huiswerkbegeleiding en cursussen worden meegenomen. Verder zorgen wij voor een goede samenwerking tussen de leerling, de ouders en de school. 

-> Zelfstandigheid creëren
—> Motiveren & enthousiasmeren

Persoonlijke aandacht en ondersteuning met als doel het behalen van het best mogelijke resultaat staan centraal bij ons. Bij MIQI wordt de leerling altijd geholpen door dezelfde docent, waardoor er een vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waarin de leerling alles mag en kan vragen aan deze docent. Bovendien wordt de leerling helemaal op zijn gemak gesteld en daarbij ook nog eens uitgedaagd zich maximaal te ontplooien! 

—> Leren leren & plannen
—> Leren structureren & organiseren

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.

0
AANTAL LEERLINGEN
0
AANTAL LESSEN
0 %
SLAGINGSPERCENTAGE
0 +
AANTAL JAREN ERVARING

“Duidelijke uitleg en super aardig!”

Jeanine

“Door MIQI huiswerkbegeleiding is al mijn schoolwerk veel georganiseerder en heb ik een structuur in mijn school leven. Alle jaren gaan veel makkelijker af.”

Sam

“Goede persoonlijke begeleiding door docent Miquel met positieve feedback en veel humor! Miquel nam de tijd en was op veel tijdstippen beschikbaar.”

Jurrian

MIQI Huiswerkbegeleiding voor de meeste vakken op alle niveaus!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?