fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

Een bijles is een investering in de toekomst!

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding gaan we graag een stapje verder. We streven ernaar om niet alleen de lesstof te behandelen zoals die in het boek staat, maar om deze te verrijken en te verbinden met praktische voorbeelden. Op deze manier wordt leren eenvoudiger en leuker. Onze benadering is doelgericht met een focus op kennis, begrip en toepassing in diverse contexten. Dit stelt uw zoon of dochter in staat niet alleen het ‘wat’, maar ook het ‘waarom’ te begrijpen.

—> Kennis

—> Begrip

—> Toepassing

STAP 1

We starten met het interactief doornemen van de lesstof. Onze docenten leggen niet alleen uit, maar maken de stof ook begrijpelijk en relevant. Theorie wordt tot leven gebracht, met praktische voorbeelden en heldere toelichtingen. Zo leert uw kind niet alleen de regels kennen, maar ook toepassen.

Stap voor stap worden oefeningen doorgelopen, waarbij er inzichtelijk wordt gemaakt waar leerlingen op moeten letten. We delen samenvattingen, tips, tricks en ezelsbruggetjes!

STAP 2

STAP 3

Vervolgens gaan leerlingen zelfstandig op hun eigen tempo bijbehorende opdrachten oefenen. Achteraf bekijken en evalueren wij de gemaakte oefeningen om te zorgen dat een leerling de theorie volledig begrijpt.

Stampen, snappen & toepassen

INDIVIDUELE BIJLES

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding zijn we vastberaden om de potentie van iedere unieke leerling volledig te benutten. Elk kind is namelijk in staat om zijn of haar cijfers te verbeteren, ons doel is om hen daarbij te helpen en te begeleiden.

Hoe doen we dat? Allereerst door simpelweg het geven van op maat gemaakte uitleg, waarbij er uiteraard ruimte is voor vragen en discussies. Opdrachten worden gezamenlijk doorgenomen en geëvalueerd om op deze manier fouten in de toekomst te voorkomen. Daarnaast door zelfvertrouwen op te bouwen; we geloven dat dit de basis is voor succes. Daarom moedigen we leerlingen niet alleen aan, maar geven we hun ook positieve feedback en creëren we een leeromgeving waarin ze zich geholpen voelen en kunnen groeien. Bij MIQI Huiswerkbegeleiding geven we leerlingen niet alleen zelfvertrouwen, maar ook de motivatie om te leren. Heel vaak zit er eigenlijk veel meer in ‘pubers’ dan dat cijfers of docenten laten blijken. Door de juiste individuele benadering en feedback kunnen deze leerlingen boven zichzelf uitstijgen.

Onze lessen zijn niet alleen ontworpen om leerlingen te helpen de lesstof te begrijpen, maar ook om hun persoonlijke groei te stimuleren.

Ons doel: leerlingen zelfvertrouwen geven, ze motiveren om te (blijven) leren en ze voorzien van leuke interactieve uitleg. Daarom maken we de lesstof boeiend en relevant, met plaats voor discussies en interessante praktische vraagstukken. Neem bijvoorbeeld het vak economie. We behandelen niet enkel de theorie, we laten juist ook zien hoe het werkt in het dagelijks leven. De lesstof wordt zo veel interessanter en vaak ook nog eens begrijpelijker. En voor wiskunde hebben we handige samenvattingen en stappenplannen. Ingewikkelde wiskunde sommen worden gaandeweg logisch en behapbaar.

—> Achterstanden inhalen

—> Uitdaging & groei

—> Leren & structureren

—> Individuele aandacht

BEDRIJFSECONOMIE

REKENEN

NEDERLANDS

SCHEIKUNDE

WISKUNDE

ENGELS

NATUURKUNDE

ECONOMIE

GESCHIEDENIS

AARDRIJKSKUNDE

BIOLOGIE

FRANS

TARIEVEN INDIVIDUELE BIJLESSEN:

-> Kennismaking & plan van aanpak: €21,95
Een eerste kennismaking is niet verplicht, maar zeker wel aan te raden! Samen met de leerling en eventueel in het bijzijn van een ouder maakt de docent een plan van aanpak, en wordt er gekeken naar de diverse mogelijkheden die MIQI Huiswerkbegeleiding te bieden heeft.

-> Bijles 25 minuten exclusief 5 minuten voorbereidingstijd: €22,95
-> Bijles 50 minuten exclusief 10 minuten voorbereidingstijd: €34,95
-> Bijles 60 minuten exclusief 10 minuten voorbereidingstijd: €39,95
-> Bijles 75 minuten exclusief 15 minuten voorbereidingstijd: €49,95
-> Bijles 90 minuten
exclusief 20 minuten voorbereidingstijd:€57,95
-> Bijles 100 minuten exclusief 15 minuten voorbereidingstijd: €64,95
-> Bijles 120 minuten
exclusief 20 minuten voorbereidingstijd: €76,95

All-in-pakket vanaf 10 bijlessen in een periode van 10 weken: €37,95 per bijles van 60 minuten.

*Alle lessen dienen gelijk vooraf te worden ingepland.
*Kortingen worden automatisch verrekend bij het inplannen van de
afspraken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden binnen MIQI Huiswerkbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.