fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

ToetsMij | Doelgericht leren met kwalitatieve oefentoetsen

SCHOOLRESULTATEN VERBETEREN MET

ToetsMij

MIQI Huiswerkbegeleiding is toegewijd aan het ondersteunen van leerlingen gedurende de hele schoolweek, om hun schoolcarrière op de best mogelijke manier te laten verlopen. Daarom is MIQI Huiswerkbegeleiding mede een partnerschap aangegaan met ToetsMij, zodat leerlingen de juiste middelen en begeleiding krijgen om hun leerproces te optimaliseren. Door deze samenwerking hebben leerlingen gedurende onze begeleiding maar ook thuis toegang tot hoogwaardige oefentoetsen en uitgebreide uitwerkingen die hen helpen zich doelgericht voor te bereiden op hun toetsen. Dit stelt hen in staat om effectief te leren en hun prestaties te verbeteren. Bij MIQI Huiswerkbegeleiding en ToetsMij geloven we dat door de krachten te bundelen, we leerlingen de beste kans geven op succes in hun schoolcarrière.

-> Stampen, snappen & toepassen
—> Niet passief, maar actief leren
-> Toetsend leren
—> Prestaties inzichtelijk maken

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding merken we regelmatig op dat leerlingen wel de tijd en moeite nemen om zich voor te bereiden op hun toetsen. Echter is hun leerproces vaak te oppervlakkig, omdat ze zich beperken tot het uit hun hoofd leren van de lesstof (zoals de feiten, begrippen en formules) in plaats van de stof te begrijpen en toe te kunnen passen. Effectief leren draait niet alleen om het lezen van de stof, maar ook om het kunnen reproduceren van de theorie en toe te kunnen passen in verschillende contexten, bijvoorbeeld in verhaalsommen en bronvragen. MIQI Huiswerkbegeleiding helpt middelbare scholieren bij het aanleren van de beste manier van leren en voorbereiden, waarbij de nadruk ligt op actief leren.

Met onze partner ToetsMij zijn onze leerlingen verzekerd van een goede voorbereiding op toetsen. De hoogwaardige oefentoetsen zijn zorgvuldig ontwikkeld door deskundigen die dagelijks werken met de desbetreffende lesmethode en toetsen. Dit stelt onze leerlingen in staat om doelgericht te leren en effectief hun kennis plus vaardigheden te verbeteren. 

Door te oefenen op toetsniveau, krijgen de leerlingen een helder beeld van wat er van hen verwacht wordt en waar ze staan in het leerproces. De bijbehorende uitwerkingen zijn nauwkeurig en duidelijk, waardoor leerlingen in staat zijn om hun fouten te begrijpen en te corrigeren. De leerlingen leren op deze manier direct van hun gemaakte fouten en gaan zo zelfverzekerd een toets tegemoet.

Tot slot hebben de ouders van onze leerlingen ook toegang tot de juiste antwoorden plus handige tips om de prestaties van hun kind te verbeteren. Bereid uw kind optimaal voor op de aankomende toets en haal de beste resultaten met MIQI Huiswerkbegeleiding & ToetsMij!

Naast het ‘toetsend leren’ helpen de oefentoetsen ons ook om u als ouders te informeren over het huidige niveau van uw zoon of dochter. Prestaties worden inzichtelijk, zonder dat een leerling eindeloos zit te staren naar de theorie.

Wij van MIQI Huiswerkbegeleiding zijn er niet alleen voor onze leerlingen gedurende de huiswerkbegeleiding, maar ook thuis! Met onze oefentoetsen voor thuis breiden we onze ondersteuning verder uit. Zo geven wij onze leerlingen de beste mogelijkheden om een mooi resultaat te behalen.

Daarnaast geeft het jullie als ouders de kans om jullie zoon of dochter snel, gemakkelijk en goed voor te bereiden op hun komende toetsen. Met de opgestelde toetsvragen wordt overhoren een fluitje van een cent!