fbpx
E-mail: info@miqihuiswerkbegeleiding.nl

Bijles & begeleiding in ’t Gooi

INFORMATIE

Bij MIQI Huiswerkbegeleiding bieden wij diverse soorten examentrainingen aan: zowel individuele als klassikale varianten.

De individuele examentraining is een intensief leertraject van 12 lesuren, waarbij wij de behoeften van elke leerling nauwkeurig bekijken en een op maat gemaakte training aanbieden. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, verdelen we de individuele examentrainingen bij MIQI Huiswerkbegeleiding in meerdere lessen. Deze kunnen worden gepland in blokken van 4 keer 3 uur of 6 keer 2 uur. Door op tijd te beginnen en te herhalen wordt de leerstof doorgaans beter begrepen.

Naast de individuele examentraining bieden we ook klassikale examentrainingen per vak aan. De belangrijkste examenstof wordt behandeld en geoefend tijdens twee trainingsdagen van ongeveer 6 uur per dag (doorgaans van 09:00 uur tot 15:00 uur). Wij werken met kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen, zodat elke leerling individuele aandacht krijgt en zijn of haar specifieke vragen kan stellen.

TARIEVEN EXAMENTRAININGEN:

-> Klassikale examentraining: €330,-
De kosten voor de klassikale examentrainingen bedragen €330,- per vak inclusief les- en oefenmateriaal. De klassikale examentraining betreft een tweedaagse training van in totaal 12 uur. Daarnaast krijgen de leerlingen huiswerk en extra oefenmateriaal mee, welke op de tweede dag behandeld zullen worden. Let op: de training is exclusief lunch.

-> Individuele examentraining: €660,-
De kosten voor de individuele examentrainingen bedragen €660,- per vak inclusief les- en oefenmateriaal. De individuele examentraining betreft een meerdaagse training van in totaal 12 uur. De leerlingen krijgen tussen de lessen door veel huiswerk en extra oefeningen mee, die tijdens de daaropvolgende les geëvalueerd en nagekeken zullen worden.

Geen evenementen gevonden!

EXAMENTRAINING

INSCHRIJFFORMULIER